Byggstädning Stockholm - tips och råd

Planerar du för att bygga nytt eller renovera i din bostad i Stockholm? Glöm då inte att det finns en start och en avslutning på projektet. Startskottet utgörs ofta av rivning. Ska du renovera ett kök så måste du också riva ut det gamla och se till att det finns möjlighet att åka med all bråte till återvinningscentralen.

Avslutningen? Det handlar dels om en besiktning av jobbet - och dels om en byggstädning i Stockholm. Det senare är viktigare än vad många tror. På samma sätt som när man river så kommer det att finnas en massa bråte, skräp och byggdamm i omlopp som en följd av renoveringen eller byggnationen - och för att du ska kunna installera dig så krävs en byggstädning i Stockholm.

Här nedan tänkte vi ge några snabba tips om detta ämne - enligt följande:

  • Städa rätt. En byggstädning i Stockholm kräver planering. Vad ska du göra av allt bråte och vilka maskiner ska användas. En vanlig dammsugare kan gå sönder av det damm som är i omlopp. Se till att hyra en riktig dammsugare hos exempelvis Cramo.
  • Ta hjälp. En byggstädning är ett krävande projekt och vi skulle verkligen rekommendera en mer professionell lösning. Som en följd av de många renoveringar som dagligen äger rum i Stockholm så finns det också städföretag som erbjuder byggstädning i Stockholm som en unik tjänst. De har vanan, de har erfarenhet och de har den utrustning som krävs för ett effektivt och bra jobb. Tjänsten kan du använda ditt Rut-avdrag för och dra av halva kostnaden för arbetet med.
  • Underlättar besiktningen. Handlar det om ett större projekt där du anlitat professionella hantverkare så är det också viktigt att en besiktning genomförs av en oberoende besiktningsman. För att denne ska kunna genomföra sitt jobb - och ge dig säkerhet - så måste en byggstädning i Stockholm vara utförd. Även här blir vikten av ett professionellt jobb av värde. Ju bättre byggstädning, desto säkrare besiktning - och desto mer trygghet ges du.
18 Jan 2024