Kontorsstädning för allas välmående

Det är viktigt med en ren och fräsch arbetsplats både för medarbetare, besökare och kunder. Ett rent kontor skapar trivsel och gör att alla trivs och presterar bättre på arbetsplatsen.

En stökig och dammig arbetsplats är inte bra för företaget. Det kan skapa irritation bland medarbetarna och förta arbetsglädjen och effektiviteten. Dessutom ökar risken för allergier och sjukdomar. Att därför se till att kontoret städas regelbundet är väl investerade pengar.

Idag finns det flera bra städföretag som erbjuder anpassad kontorsstädning efter de specifika behov man har. Men det är viktigt att välja ett seriöst företag som inte slarvar eller missar besvärliga och undangömda ytor. Att därför be om referenser eller fråga andra om rekommendationer kan vara smart.

Tänk på varumärket och anlita rätt städfirma

Man väljer själv hur ofta man vill ha städat och oftast prenumererar man på städtjänsten som rullar på tills man säger upp den. Det kan ibland vara svårt att veta hur ofta det behöver städas. Då kan det bästa vara att börja med städning en gång i veckan för att sedan utöka tjänsten om det skulle behövas. Många städföretag erbjuder också olika tilläggstjänster, som fönsterputsning, skötsel av växter, inhandling av kaffe med mera.

Som företag är det också viktigt att tänka på vem man anlitar då detta kan påverka varumärket. Därför ska man alltid innan man skriver kontrakt med en städfirma kontrollera hos Skatteverket att det inte finns några obetalda skatter. Men man måste även försäkra sig om att de anställda har avtalsenliga löner och är anslutna till facket. Mer info om kontorsstädning hittar du på denna sida: kontorsstädningvästerås.se

23 Jan 2021