Lägg din energi på rätt saker

När man ska flytta har man ofta många saker att tänka på och stå i. Pappersarbete ska fixas och alla prylar och pinaler ska packas ned för att kunna transporteras till sin nya bostad.

När det är dags att flytta vill man kunna tänka på just det och ingenting annat. Ingenting som man faktiskt kan slippa undan. Alltså, man vill lägga sin energi på att få sitt bohag från punkt A till punkt B och sedan få packa upp och göra sig hemmastadd där. Det är ju där energin borde användas. Att koncentrera sig på att packa upp, möblera, göra mysigt, inreda och kanske även bekanta sig med de nya grannarna. Inte vill man då behöva åka tillbaka till sitt gamla hem för att städa?!

Det tråkiga skitgörat

Fast städa måste man (om man nu inte, mot förmodan, kommit överens om annat med de som ska överta bostaden). Städningen ska dessutom vara fläckfri. Ställen man inte ens visste fanns ska städas. Ugnsgallret ska vara helt oklanderligt rent. De som övertar ens bostad ska därtill godkänna ens städning. Om de inte tycker att den är tillräckligt bra får man göra om eller betala för det. Vem orkar med detta när man bara vill fokusera på sitt nya liv och sitt nya hem? Nej, då är det klokt att istället anlita flyttstädning som professionellt fixar allt detta. Skulle det finns något att klaga på slipper du själv ta den striden, då är det bara att hänvisa till städfirman – så skönt! Läs mer om flyttstädning på denna webbsida: https://www.flyttstädning-västerås.se 

13 Dec 2020