Renare med flyttstädning i Solna

Det är mycket tungt arbete med att flytta. Den som anlitar flyttstädning i Solna slipper åtminstone det jobbet. Och dessutom blir bostaden mycket renare.

Det var dags för Berit att lämna lägenheten i Solna. Hon hade bott där i nästan hela sitt vuxna liv. Hennes barn hade också vuxit upp där. Men nu var de vuxna och utflugna sedan länge. Hennes make hade dessutom gått bort för några år sedan så nu var det bara Berit kvar.

Nu skulle hon flytta till något mindre och mer lämpligt för en ensam pensionär. Barnen hade hjälpt henne med själva flytten och att rensa ut bland alla otaliga föremål som de hade samlat på sig under årtiondena. Det hade varit ett digert arbete.

Hjälp med flyttstädning

Det enda som var kvar att tänka på var städningen. Hon visste att det var väldigt mycket mer att göra i en flyttstädning än man tror. Till exempel skulle det rengöras bakom elementen och alla lister och karmar skulle våttorkas. För att inte tala om köket. Där var man tvungen att dra ut kyl, frys och spis för att göra rent bakom. Och ugnen var ett helt kapitel för sig.

Det blev till att beställa flyttstädning i Solna av en professionell städfirma. Det var väldigt skönt att bara kunna lämna över det till någon annan. Att få flyttstädningen utförd av ett proffs innebar också att hon inte behövde oroa sig för eventuella klagomål för städningen i efterhand. Nu kunde Berit fokusera på att börja sitt nya liv i en ny bostad.

9 Aug 2022