Trappstädning i Uppsala – för en bättre boendekvalitet

En ren trappuppgång är mer trivsam än en smutsig. En välstädad entré gör att man mår bra. Satsa på trappstädning i Uppsala och slipp onödigt slitage och höga renoveringskostnader.

Visst är det skönt att komma hem efter en lång arbetsdag! Att mötas av ett fräscht och skinande rent trapphus gör att man mår bra. Om det i stället är skräpigt och smutsigt blir man irriterad. Känslan av att komma hem till ett rent doftande hus är helt annan än motsatsen. Vem älskar inte doften av rengöringsmedel? Trapphuset är en viktig del av boendet och det första som möter gästerna. För den som ska sälja en bostadsrätt kan intrycket i trappuppgången ha en stor påverkan på försäljningspriset. Det är en känsla som en blivande köpare bär med sig in i lägenheten.

Anlita en expert på trappstädning i Uppsala

Det är svårare än vad man kanske tror att hålla rent i ett trapphus där många rör sig. Trapporna behöver både sopas och våt-torkas. Ledstänger måste torkas för att inte bli äckliga. Och viss är det härligt med rena fönster?

Ett annat område som ingår i en vanlig trappstädning i Uppsala, är hissen. Kletiga fingeravtryck på knapparna och dammråttor i hörnen är det inte många som gillar. Städfirman ser till att torka bort smutsiga fettfläckar. Grus och damm försvinner i ett nafs. En städexpert vet vilka rengöringsprodukter som är mest lämpade för olika material. Ju renare det är i trapphuset, desto bättre blir de boende på att plocka undan i alla gemensamhetsutrymmen.

21 Nov 2021