Vill du arbeta med hemstäd i Örebro?

Funderar du på att börja med hemstäd i Örebro? Det är ingen dum idé alls, tvärtom, kan det bli en riktigt luktrativ affär för dig. Bara under 2017 gjordes det avdrag, enligt Rut-avdraget för närmare 1 miljard kronor, enligt Skatteverket. Av de avdragen var det just hemstäd som utgjorde majorieteten av dem. Det är mest populärt att anlita en städfirma för att utföra hemstäd runt om i Sverige, med andra ord.

När det kommer till att börja med hemstäd i Örebro, så brukar det lättaste vara att börja städa själv först. Om du då både är mycket duktig på att städa och är väldigt trevlig mot dina kunder, så blir det väldigt enkelt för dig att få många kunder till en början. Om dina kunder blir nöjda med dig är chansen stor att dina kunder rekommenderar dig till sina vänner och bekanta. När du sedan har fått så många kunder att du inte hinner städa själv, då är det dags att anställa någon som kan städa tillsammans med dig.

Arbeta med marknadsföring i företaget

När du har fått tillräckligt många kunder och har några som arbetar med hemstäd för företaget är det sedan dags för dig att arbeta med marknadsföring. Får att ditt företag ska kunna växa är det viktigt att du hela tiden får in ännu fler kunder, och det får du enbart om du själv arbetar med marknadsföra ditt företag. Här finns några olika sätt att närma sig marknadsföringen på: på internet, med reklamblad (flyers) och att sätta upp lappar på offentliga ställen.

  1. Arbeta med reklam på nätet – de allra flesta människorna brukar leta efter produkter och tjänster på nätet. Det innebär att om de till exempel vill hitta en städfirma som utför hemstäd åt dem, säg i Örebro, kommer att googla "hemstäd Örebro" för att hitta en städfirma som kan erbjuda hemstäd i Örebro. Då är det mycket viktigt att du har en hemsida på internet där du har specifikt skrivit att du erbjuder "hemstäd" och att du arbetar i "Örebro" för att Googles sökmotorer ska hitta din hemsida och föreslå din hemsida för den som söker efter det.
  2. Sätta upp lappar i affären – man kan även skriva ut lappar om att man erbjuder hemstäd i Örebro och så är det särskilt viktigt att skriva sina kontaktuppgifter så att de kan riva av en bit av pappret och ta med sig kontaktuppgifterna hem.
  3. Dela ut flyers på stan – ett annat sätt att sprida sina kontaktuppgifter och sprida reklam är att dela ut flyers på stan. Genom att träffa dem som du önskar ska bli dina kunder, så kanske de kommer ihåg dig när det blir dags för dem att göra sin hemstädning och kanske de då tar kontakt med dig.
2 Dec 2019